VVS-installationer til tiden og med fokus på DIN tilfredshed

Nyt badeværelse opføres i kvalitetsmaterialer

Skal du have nyt badeværelse? Vi tilbyder at opføre nyt badeværelse i kvalitetsmaterialer til kunder i områderne omkring København, Gentofte og Nordsjælland.

Har du længe overvejet at skifte det gamle ud, eller er du i færd med at bygge nyt hus, kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at sætte nyt badeværelse op i såvel lejligheder og huse og virksomheder.

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der har sans for æstetik og kvalitet, hvorfor du får et flot badeværelse med nogle af de bedste løsninger, når du entrerer med os. Skal vi hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Få et nyt badeværelse i et stilrent design

Går du meget op i udseendet at dit badeværelse, har vi stor forståelse og sans for design. Vi evner at skabe nogle nydelige og stilrene badeværelser, som byder på masser af funktionaliteter.

Alt udføres med fokus på kvalitet, således at du får et flot slutprodukt, du bliver glad for. Skal vi hjælpe dig med at udvælge løsninger og materialer, har vi hjulpet et væld af private og erhverv med at få opført et nyt badeværelse. Vi står på mål for det, vi laver, så du kan være sikker på, at det bliver udført korrekt.

Kompetent rådgivning

Har du et forestående badeværelsesprojekt, tilbyder vi at komme med på råd fra start.

Vi har stor indsigt og erfaring med, hvad der ser godt ud sammen, og hvad der virker i praksis. Lad os sætte os ned sammen og se på dine ønsker, krav og behov med henblik på at finde et nyt badeværelse, der er helt perfekt til dig.

Kontakt os på telefon 70 70 71 88 eller på e-mail: kontakt@tommylerchevvs.dk​.

Nyt badeværelse?

​Står du og skal fornye dit gamle badeværelse har vi altid et godt tilbud til dig. Udfyld formularen og uddyb opgaven for os.