VVS-installationer til tiden og med fokus på DIN tilfredshed

Blikkenslager med stor faglig integritet

Har du brug for en professionel blikkenslager i områderne omkring København, Gentofte eller Nordsjælland, er vi et yderst kompetent firma, der har mange års ekspertise inden for alle for former for blikkenslagerarbejde.

Vi har speciale i blandt andet tagrender og nedløb, samt inddækning i forskellige materialer. Som blikkenslager er det vigtigt for os at levere løsninger, der er 100% i orden. Det færdige slutprodukt, og dets holdbarhed beror i høj grad på vores evner og faglige integritet.

Hos os er vi stolte håndværkere, der sætter en ære i at udføre alt korrekt. Det er din garanti, hvis du vælger os som din blikkenslager.

Professionel blikkenslager med fokus på kundetilfredshed

Hos er kunden altid i centrum. Vi er til for at hjælpe med professionelt blikkenslagerarbejde, der er robust, slidstærkt og holdbart.

Derfor kan du se frem til et højt serviceniveau og en nærværende blikkenslager, der tager sig godt af dig. Uanset om du har en lille eller stor opgave, er vi her for at hjælpe og servicere dig, så kontakt os endelig, når du har brug for vores assistance.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du et forestående projekt, hvor der er behov for en blikkenslager, kommer vi gerne forbi og tager et kig på din opgave.

Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan fortælle dig mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os på telefon 70 70 71 88 eller på e-mail kontakt@tommylerchevvs.dk​.

Løber toilettet eller driller tagrenden?

​Udfyld formularen og forklar kort hvad der skal laves, så udregner vi et tilbud til dig på forhånd af besøget.