Skal du have lagt nyt tag eller udført andet tagarbejde?

Vi har speciale indenfor Tag og opsætning deraf, vi udfører tagarbejde med høj kvalitet. Skal du have lagt et helt nyt tag eller have lavet reparationer på et nuværende tag så giv os et ring og vi giver et uforpligtende tilbud til dig.

Vi arbejder med de fleste materialer, herunder har vi samlet de 4 mest populære typer tag vi tilbyder samt lidt information omkring de forskellige:

Zinktag

Zinktag er et miljøvenligt valg, da det findes i naturen og kræver færre resurser end andre tag at fremstille. Zinktag har en levetid på mellem 40-100 år alt efter vind og vejr samt hvor udsat tagets position er.

En fordel er dog holdbarheden når man vælger zinktag som kan modstå de fleste vejrforhold, zinktag er specielt godt til tag med skæve kanter og former da det er nemt at forme derfor bruges dette materiale ofte til kviste, vinduer mm. Zinktaget vil med tiden oxidere og danne et lag patina, Zinktag kan både købes ubehandlede og for patinerede.

Hældningsgraden på et zinktag kan gå helt ned til 1-2 grader. Og kræver minimal vedligeholdes, derfor er pris på zinktage en smule dyrere end andre tage.

Eternit og naturskifertag

Når man snakker om skifertage er der to forskellige slags, nemlig Eternit og naturskifer. Eternitskifer er et kunstigt materiale lavet af fibercement, Eternit Skifer er et let produkt og kan bruges på de fleste tagkonstruktioner.

Eternitskifer har en levetid på omkring 35-45 år og er et populært lidt billigere alternativ til det noget dyrere naturskifer produkt som dog også har en over dobbelt så lang levetid.

Ældre eternittage er kendt for at have asbest i dem, derfor opfordres der til skift af disse med nye asbestfrie eternitplader.

Naturskifer er en stenart. Det er et miljøvenligt valg af tagbeklædning, grundet den naturlige forekomst af materialet, det minimale behov for vedligeholdelse og den længste levetid af alle tagtyper. Naturskifer har en levetid på helt op til 100-150 år.

Det anbefales at der lægges et undertag til ens skiferbeklædning for at undgå fugtskader mm. Naturskifer kræver en hældning på mindst 25 grader på tagkonstruktionen.

Kobbertag

Kobbertag som vi kender dem fra de gamle tårne og slotte rundt omkring i landet er ikke længere kun til store prægtige gamle bygninger.

Flere og flere er begyndt at bruge kobbertaget til helt normale huse rundt omkring i Danmark. Med et kobbertag for du en levetid på op over 100 år og næsten ingen vedligeholdelse følge med.

Kobbertaget gennemgår en helt unik irrings- og patinering proces, der går mellem 3-15 år før man begynder at se taget tage farve og ændre udseende.

Taget starter i en lys rødbrun farve og bliver derefter mørkere brun efter et par måneder for til sidste at have den grønne farve som vi kender den fra slotte og tårne omkring i Danmark. Den grønne farve tager op imod 30 år før den fuld tændt.

Vi laver også inddækninger og andet tagarbejde.

Inddækninger

Vi tilbyder alt indenfor inddækninger, inddækninger er noget af det vigtigste tilbehør til tag og facader. Inddækninger beskytter tagets konstruktions samlinger og ender.

På facader beskytter inddækningerne enderne og hjørnerne og sørger for pæne samlinger. Inddækninger bliver normalt udført i metal og skal sørge for at lede vandet væk fra samlinger, ender og hjørner.

Vi tilbyder inddækninger til:

Kviste, Flunke, Skråtteramme, Udluftninger, Tagvinduer, Masarindækning og mange mange flere. Skriv eller ring til os og sammen finder vi den løsning der passer dig bedst.