VVS-installationer til tiden og med fokus på DIN tilfredshed

Kloakmester udfører professionelt kloakarbejde

Vores autoriseret kloakmester tilbyder vi kloakarbejde af høj kvalitet i områderne omkring København, Gentofte og Nordsjælland. Vi er en erfaren virksomhed, der udfører alle former for forskelligartet kloakarbejde.

Når det kommer til kloakarbejde, er det vigtigt for hele kloaksystemet, at man har velfungerende afløb og rør, der ikke er stoppet. Oplever du problemer med afløb eller lignende i din bolig, bør du hurtigst muligt kontakte vores kloakmester.

Professionelt kloakarbejde til konkurrencedygtige priser

Skal du bygge nyt hus, og skal der udføres professionelt kloakarbejde, er vi den rette til opgaven. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da kloakarbejde og rørarbejde skal være med rette hældning og tætte pakninger – ellers kan der opstå skader.

Går der først hul på et PVC-rør, eller er der en læk i en pakning, kan der forekomme skader på fundamentet i din bolig. Dette kan medføre store og ikke mindst meget dyre ødelæggelser. Vores kloakmester tilbyder kloakservice til en konkurrencedygtig pris.

Kompetent og erfaren rådgivning fra vores kloakmester

​Skal du i gang med et projekt, der involverer en kloakmester, er du velkommen til at tage os med på råd fra start. Vi kan rådgive dig til de bedste og mest solide løsninger samt give sparring om alt fra valg af materialer til udformning af eksempelvis dit badeværelse, så du får det optimale rørarbejde.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du altid Kontakte os på telefon 70 70 71 88 eller på e-mail kontakt@tommylerchevvs.dk​.

Skal du have nyt kloaksystem?

​​Skal du have skiftet det gamle kloaksystem? Så kan Tommylerchevvs hjælpe dig. Udfyld blot formularen nedenunder og beskriv opgaven.